Direct door naar content
SPORTDROOM VAN PETRA  afbeelding nieuwsbericht

SPORTDROOM VAN PETRA 

29 mei 2024

Petra heeft een visuele beperking en had als droom om een weerbaarheidstraining te volgen. Deze droom is in vervulling gegaan! Zij ontving uit handen van Wethouder Sanneke Vermeulen (gemeente Roosendaal) de Sportdroom cheque. Wij waren aanwezig bij de eerste weerbaarheidstraining van Petra!

Uniek Sporten Brabant laat met steun van het BrabantSport Fonds de komende 2 jaar meer dan 200 sportdromen uitkomen in heel de provincie. Hierbij kijken we naar wat wél kan en niet naar wat niet kan. De eerste dromen zijn in vervulling gegaan, maar er komt in het najaar een nieuwe werving periode aan! Ken of ben jij iemand met een Sportdroom die op dit moment lastig te realiseren is? Geef die Sportdroom dan binnenkort op en laat ons helpen om in beweging te komen! 

De droom is dankzij Boxing Company, Sportservice Noord Brabant, Uniek Sporten Brabant, BrabantSport Fonds en Gemeente Roosendaal in vervulling gegaan. 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: