Direct door naar content
Een succesverhaal uit Valkenswaard afbeelding nieuwsbericht

Een succesverhaal uit Valkenswaard

21 juni 2024

π˜Ώπ™š π™–π™–π™£π™‘π™šπ™žπ™™π™žπ™£π™œ

Na het verhelpen van verstopte aders richting het hart heeft meneer Peeters een hartrevalidatietraject gevolgd bij het Maxima Medisch Centrum. In dit traject kwam hij ook weer in aanmerking met sport- en bewegen. Dit deed hem zo goed dat hij dit graag door wilde zetten, ook na zijn revalidatietraject bij het MMC.

π™ƒπ™šπ™© π™«π™šπ™§π™«π™€π™‘π™œ

Het MMC heeft de gegevens van meneer Peeters doorgezet naar de beweegcoach Uniek Sporten uit zijn gemeente, Valkenswaard. De beweegcoach heeft telefonisch contact opgenomen met meneer Peeters en samen hebben zij een afspraak gemaakt. Tijdens deze afspraak hebben ze nader kennis kunnen maken en samen gekeken naar de mogelijkheden die er in de gemeente zijn op gebied van sport en bewegen. Omdat meneer specifiek opzoek was naar bewegen voor ouderen, en natuurlijk ook rekening moest houden met zijn aandoeningen, kon de beweegcoach verwijzen naar de bestaande Beweegbrochure voor 55+ers in gemeente Valkenswaard. Deze brochure bevat een groot gedeelte van het sport- en beweegaanbod voor ouderen en benoemt direct ook of het aanbod geschikt is voor mensen met bepaalde beperkingen of aandoeningen. Al deze informatie heeft meneer Peeters thuis rustig nog een keer door kunnen nemen.

π™ƒπ™šπ™© π™§π™šπ™¨π™ͺ𝙑𝙩𝙖𝙖𝙩

Met behulp van de beweegcoach en de brochure heeft meneer Peeters een geschikte beweegaanbieder kunnen vinden die hem op een verantwoorde manier kan ondersteunen en begeleiden tijdens het sporten. Inmiddels is hij al 4 keer met erg veel plezier geweest en gaat zijn gezondheid merkbaar vooruit. Hij is dan ook erg blij dat het MMC hem heeft doorverwezen naar Uniek Sporten en hoopt dat hij hier nog lang mee door kan gaan.

π™‰π™šπ™šπ™’ π™˜π™€π™£π™©π™–π™˜π™© π™’π™šπ™© 𝙀𝙣𝙨 𝙀π™₯!

Blijf niet op de bank zitten maar blijf in beweging! Het sporten bij een beweegaanbieder is een stok achter de deur en zorgt voor meer plezier in het sporten en bewegen.

Kun jij ook hulp gebruiken bij het vinden van een passende sport- of beweegactiviteit? Neem dan contact met ons op via zuidbrabant@unieksporten.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: