Direct door naar content
Geslaagd voetbalcircuit bij vv Loenermark! afbeelding nieuwsbericht

Geslaagd voetbalcircuit bij vv Loenermark!

04 juli 2024

Vrijdagavond 31 mei stond de activiteit "Voetbalcircuit" gepland voor de G-Voetballers. Tijdens het uitzetten van het circuit kwam de regen met bakken uit de lucht. Gelukkig werd het net op tijd droog.

Om 18:30 uur werden de deelnemers, Loenermark spelers en gastspelers welkom geheten. Ook wethouder Sunita Biharie van de gemeente Apeldoorn was aanwezig. Zij is onder andere verantwoordelijk voor welzijn, armoedebestrijding, werk en inkomen. Haar bemoedigende woorden en aanwezigheid hebben de deelnemers extra gemotiveerd om alles te geven bij de verschillende spelonderdelen. Uiteraard werd er eerst een groepsfoto gemaakt met de deelnemers die dat wilden.

Mooie resultaten op het scorebord

Nadat de groepjes waren gevormd en de spelbegeleiders hun plek hadden ingenomen, werden de onderdelen in willekeurige volgorde afgewerkt. De ene keer ging het meer om behendigheid, voor andere onderdelen werd snelheid gevraagd. De afwisselende onderdelen werden bekwaam door de spelers afgelegd wat resulteerde in mooie resultaten op de scorekaart.

Wethouder was onder de indruk

De wethouder van sport moest zelf ook ervaren hoe het is om zo hard mogelijk richting de snelheidsmeter te schieten. Wethouder Biharie was onder de indruk van wat we als Loenermark voor de doelgroep realiseren en betekenen. Ze onderstreepte het belang van sport in het algemeen en voor deze doelgroep in het bijzonder. Mooi dat Loenermark hier een invulling voor mensen met een beperking uit de regio aangeeft!

Na afloop was er voor iedereen drinken en een zakje chips. Daarnaast kregen alle spelers een certificaat, ondertekend door de wethouder, als bewijs van deelname.

Henk de Regt heeft de prestaties vastgelegd op de gevoelige plaat.

Benieuw naar het resultaat? Via de onderstaande link zijn de foto's te zien en te downloaden:

https://www.flickr.com/photos/dondersveulfotos/albums/72177720317506024/

 

Via deze weg willen we iedereen die geholpen heeft de activiteit te doen slagen nogmaals bedanken.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: