Direct door naar content
Geslaagde sportdag Onbeperkt Sportief afbeelding nieuwsbericht

Geslaagde sportdag Onbeperkt Sportief

10 juli 2024

De 5e editie van de Sportdag Onbeperkt Sportief op vrijdag 5 juli bij SV Epse was erg geslaagd! Georganiseerd door Sportraad Lochem - Uniek Sporten Lochem en heel veel enthousiaste vrijwilligers. Een sportdag voor iedereen die op een manier een beperking ervaart op sport- of beweeggebied.

De sportdag werd geopend door wethouder sport Lex de Goede. Door wat lichte regen deden we de warming-up binnen, maar gelukkig werd het met de start van de sportonderdelen droog!

Tijdens deze sportdag konden de deelnemers kennis maken met diverse sporten, zoals dammen, bewegen op muziek, hockey, voetbal en dit jaar als nieuwe sporten boksen en badminton. Tijdens de pauze momenten konden de deelnemers dit jaar genieten van (fruit)water, fruit en groente snacks dat werd aangeboden door JOGG Lochem. En na een sportieve ochtend konden we gezamenlijk de sportdag afsluiten met een heerlijke gezonde lunch.

Het was een dag vol plezier en sportiviteit tussen deelnemers en sportaanbieders, het enthousiasme straalde er bij beide vanaf. Als organisatie kijken wij terug op een leuke, sportieve en gezellige sportdag!

Namens de organisatie willen wij de Lionsclub Lochem-Berkelland West bedanken voor hun bijdrage aan dit evenement. Dankzij de bijdrage van de Lionsclub kon ook dit jaar het sportieve evenement weer georganiseerd worden! Ook danken wij Sportraad Lochem, als mede-initiatiefnemer/organisator, voor de (financiele) ondersteuning. Verder willen wij de (sport)verenigingen bedanken die dit jaar er voor gezorgd hebben dat de deelnemers weer konden sporten en bewegen. Met dank aan Damvereniging Denk en Zet Laren, Beweeggroep Marita uit Lochem, MHC Zutphen, Witkampers Laren, Jessica ten Have van Vitco en de badminton afdeling van SV Epse en BC Lochem. Ook danken wij S.V. Epse voor de goede zorgen tijdens de sportdag. En als laatste alle betrokken vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen aan deze mooie dag. 

Heeft u interesse om volgend jaar deel te nemen met uw organisatie als deelnemer, sportaanbieder of ter ondersteuning? Neem dan gerust contact op met de sportcoach van Uniek Sporten gemeente Lochem (Marjolijn Pezy), via lochem@unieksporten.nl of 06-83645513.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: