Direct door naar content
Sport op maat bij Stichting Koprol! afbeelding nieuwsbericht

Sport op maat bij Stichting Koprol!

12 november 2015

Wilt u meer gaan bewegen en lekker sporten? Maar wilt u sporten op maat? Stichting Koprol in Nijmegen biedt u hier de mogelijkheid toe! 

Iedere vrijdagavond organiseren wij, in de Brandweerkazerne aan de Prof. Bellefroidstraat te Nijmegen, gespecialiseerde sport- en bewegingsactiviteiten gebaseerd op de mogelijkheden, wensen en belastbaarheid van de sporters. Deelnemers zijn voornamelijk mensen met een hartaandoening, maar ook mensen met COPD of andere beperkingen zijn van harte welkom.

Er zijn twee groepen, de eerste groep bestaat uit zowel vrouwen als mannen en sport van 17.30-18.30uur. De tweede groep bestaat uit alleen mannen en deze sporten van 18.30-19.30. Na afloop van de activiteit is er tijd om, onder het genot van koffie en thee, gezellig samen te zijn en ervaringen uit te wisselen.

Beide groepen worden begeleid door Lieke en Diede.  Zij zijn afgestudeerd als bewegingsagoog en dragen zorg voor de ondersteuning tijdens het sporten.

U bent van harte welkom om een avond mee te kijken bij een van onze groepen. 

Voor meer informatie (ook over ons andere sportaanbod) neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via:  info@stichtingkoprol.nl  of op  024-3442111 www.stichtingkoprol.nl

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Stijg boven jezelf uit in een klimhal!

Kris: “Dansen in mijn rolstoel gaat vanzelf”

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×