Direct door naar content
Project sport en bewegen met NAH krijgt structureel vervolg! afbeelding nieuwsbericht

Project sport en bewegen met NAH krijgt structureel vervolg!

09 december 2015

Vorig jaar heeft op Sportpark Hengelder in Zevenaar een project gedraaid voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Deelnemers konden wekelijks kosteloos deelnemen aan een uur sport en bewegen onder begeleiding van fysiotherapeuten van De Romei Therapie en Training (lees ook: Eén been op de wiebelplank). Dit project krijgt nu een structureel vervolg!

Structureel vervolg
Met ondersteuning van de gemeente Zevenaar, middels een subsidie uit het innovatiefonds voor de duur van 2 jaar, gaat het aanbod weer starten! Na afloop van de subsidieperiode wordt getracht dit aanbod geborgd te hebben. Hiertoe worden in de komende tijd de nodige stappen gezet.

Laagdrempelig
In een ongedwongen sfeer en onder professionele begeleiding sporten en bewegen op eigen niveau. Voorafgaand aan het sporten en bewegen kunnen deelnemers gezamenlijk een drankje nuttigen en gezellig samen zijn. Hier zijn ook de fysiotherapeuten al aanwezig en is het dus ook mogelijk om vragen te stellen. Vervolgens gaat er natuurlijk bewogen worden en de fysiotherapeuten passen alle oefeningen aan de mogelijkheden van het individu aan. Na afloop is er vervolgens nog gelegenheid tot napraten. 

Binnen en buiten
Er wordt gedurende de periode november tot en met februari binnen gesport, op de praktijk van de Romei. Gedurende de periode maart tot en met oktober wordt er gesport op Sportpark Hengelder, op de velden van HVZ.

Start
Op maandag 4 januari 2016 is de start. Vanaf 12.30 - 13.00 uur is er gelegenheid voor koffie/thee. Van 13.00 - 14.00 uur sport en bewegen. Het adres is De Romei 18, 6901 AV Zevenaar. Voor vragen en aanmelden kan kun je contact opnemen met Harry Geurkink via 0316-342151 of info@romei.nl.

 

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

“Uniek Sporten is het wapen voor meer paralympisch succes”

Dit model draagt haar prothese als kunst

Only Friends Twente breidt uit naar Almelo

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×