Direct door naar content
Breedtesport Doesburg wordt Doesburg Beweegt! afbeelding nieuwsbericht

Breedtesport Doesburg wordt Doesburg Beweegt!

11 januari 2016

Op 1 januari 2016 heeft Breedtesport Doesburg een naamsverandering ondergaan. In 2015 zijn we gestart met Buurtsportcoaches in de gemeente Doesburg. In totaal zijn er acht Buurtsportcoaches actief in de gemeente.  De Buurtsportcoaches worden breed ingezet, en zijn er voor alle doelgroepen binnen de gemeente Doesburg.

Om alle FTE`s te kunnen realiseren heeft de gemeente Doesburg de samenwerking gezocht met 0313 Doesburg, Gelderse Sport Federatie, Ward | Sportprojecten, Uniek Sporten en Fysiotherapeuten Martijn Kort, PlusFit, Ruesink en Compass. Deze samenwerking heet vanaf 1 januari 2016 Doesburg Beweegt.

Fittest 55 plussers
Na het succes van de fittesten van 2015 organiseren we ook in 2016 opnieuw fittesten voor de 55-plussers. Doesburg Beweegt gaat in samenwerking met de Gelderse Sport Federatie (GSF) op zaterdag 27 februari gratis fittesten af nemen bij Doesburgse 55-plussers. Van 9.00 uur tot 14.15 uur kunnen geïnteresseerden tussen de 55 en 70 jaar zich laten testen bij sporthal Beumerskamp, aan de Breedestraat 39 in Doesburg. Aanmelden is verplicht en kan t/m 20 februari via www.maxvitaal.eu

Deze fittesten zijn maar één van de vele activiteiten die in 2016 aangeboden worden door Doesburg Beweegt. Samen met de gemeente streven wij er naar om inwoners bewust te maken van hun eigen gezondheid en op een leuke en laagdrempelige manier kennis te laten maken met sport en bewegen.

Vragen
Mocht u vragen hebben over Doesburg Beweegt of de fittesten dan kunt u contact opnemen met Ward Terpstra van Doesburg Beweegt via 06-37283518 of via e-mailadres ward@doesburgbeweegt.nl

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Band ENORM brengt met ‘Up’ unieke ode aan Nederlandse rolstoelbasketbalsters

Prominente sporters wagen zich aan rolstoelhandbal in Scheveningen

Word fitter, vrolijker en zelfstandiger met de School for Sport & Health

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×