Direct door naar content
Beweeggroep NAH in Tiel blij verrast met nieuwe sportmaterialen afbeelding nieuwsbericht

Beweeggroep NAH in Tiel blij verrast met nieuwe sportmaterialen

18 februari 2016

Gisteren heeft de beweeggroep NAH in Tiel een sport- en spelpakket met diverse materialen ontvangen van de Edwin van der Sar Foundation. Deze beweeggroep is eind 2015 gestart bij gymnastiekvereniging Hellas voor mensen die willen bewegen na het oplopen van hersenletsel.

De Edwin van der Sar Foundation realiseert beweegprojecten voor mensen met hersenletsel. Voor de realisatie van deze projecten werken zij graag samen met landelijke partijen en staat deskundigheid voorop. Zij werken samen om de zorg voor patiënten met een hersenbeschadiging te verbeteren en het inzetten van ‘bewegen’ als middel om herstel van hersenfuncties en sociaal contact te bevorderen is daarin een belangrijk speerpunt.

De beweeggroep bij Hellas is bedoeld voor mensen uit Tiel en omgeving die op een laagdrempelige en vooral leuke manier willen bewegen na hersenletsel. Onder begeleiding van een enthousiaste docente worden elke woensdag van 10.00-11.00 uur diverse spelvormen beoefend, waarbij het eigen niveau van de deelnemers centraal staat. De beweeggroep is een samenwerking tussen Uniek Sporten, TGV Hellas en Ziekenhuis Rivierenland.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een gratis proefles.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

10 misverstanden over MS die ik steeds weer moet ontkrachten

Zelfstandig ‘vliegen’ met speciale brace

Olympic Festival: demonstratieduel rolstoelhandbal grote blikvanger op dag van inclusie

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×