Direct door naar content
Wil jij oefenen voor de wandeldriedaagse van de Special Olympics?  afbeelding nieuwsbericht

Wil jij oefenen voor de wandeldriedaagse van de Special Olympics?

08 maart 2016

Zelfregiecentrum Nijmegen, Onderling Sterk, Uniek Sporten en stichting Trias, organiseren wandeltrainingen voor deelnemers aan de wandeldriedaagse. Op 1,2 en 3 juli 2016 wordt dit sport evenement gehouden voor mensen met een verstandelijke beperking. Zie www.specialolympics2016.nl voor meer informatie.

Wie organiseert de wandeltrainingen?
Stichting Trias, Onderling Sterk en Uniek Sporten nodigen je uit om te oefenen voor de wandeldriedaagse.

Waarom organiseren wij dit?
Dit doen wij omdat het gezellig is, je werkt aan je conditie en aan een gezonde leefstijl. Je gaat ontdekken dat wandelen in een groep leuk en gezellig is.

Wanneer starten we met de wandelingen?
De startdatum voor de training is op zaterdag 2 april en maandag 4 april 2016. De oefendagen zijn om de week op maandag om 19.00 uur en zaterdag om 11.00 uur. De wandelingen starten bij het Zelfregiecentrum ( St. Jorisstraat 72, Nijmegen), maar ook bij sportverenigingen en verschillende natuurgebieden. We gaan trainen voor de 2 ½ , 5 km en opbouwend naar 10 km.

Wordt het begeleid?
Ja, er zijn wandelcoaches en vrijwilligers aanwezig.

Kan iedereen meedoen?
Vanaf 18 jaar kan je meedoen. Er wordt ook gewandeld in bosgebieden, deze zijn meestal niet rolstoeltoegankelijk. Heb je interesse in gezellige wandelontmoetingen? Meld je dan aan!

Wat kost het?
Eerste wandeling is gratis, 5 rittenkaart is €5,- en een enkel kaartje is €1,50. Vervoerskosten betaal je zelf. We hopen je natuurlijk bij veel wandelingen te zien. De bijdrage wordt onder andere gebruikt voor verzorging tijdens de wandeldriedaagse, pet of T-shirt en het blarenbal.

Waar moet ik zijn?
Je kunt verdere informatie krijgen bij Harry van Strijp 06-45233350 of Rob Aalders 06-19136204, info@triasnijmegen.nlWe sturen je dan een wandelschema waarop data en afstanden in staan.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Stijg boven jezelf uit in een klimhal!

Kris: “Dansen in mijn rolstoel gaat vanzelf”

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×