Direct door naar content
Seizoenstart G-tennis bij Sportclub Waag afbeelding nieuwsbericht

Seizoenstart G-tennis bij Sportclub Waag

09 september 2016

Op dinsdag 20 september doet Sportclub Waag voor het eerst mee aan de Nationale Sportweek.Tijdens deze Sportweek willen zij het G-Tennis promoten in de regio. Hiervoor zijn veel sportliefhebbers uitgenodigd en daar horen alle Waagleden natuurlijk ook bij. Sportclub Waag nodigt jullie uit om samen met je vriendinnen/vrienden mee te doen met de clinic G-tennis in Renkum.

De les wordt verzorgd door hun vertrouwde tennistrainer Aad Zwaan. Ballen en rackets zijn aanwezig. Je hoeft alleen sportschoenen mee te nemen.

Deze gratis clinic is tevens de start van de vaste tennisactiviteit. De clinic wordt gegeven op de buitenbaan van tennisvereniging Harten bij het Wilhelmina sportpark (Ginkelseweg 11, Heelsum).

Je kunt je opgeven bij de coördinator van het tennis:

Piet Noordhuis
0317-317649 / 06-28828835
infosport@sportclubwaag.nl

Na deze start gaan de lessen daarna verder op 27 september in de hal van TV Keltenwoud te Bennekom.

Van 17 t/m 25 september 2016 is het weer de Nationale Sportweek. De Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement dat een week lang in Nederland sporten in de etalage zet en laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. Kijk in onze agenda wat er deze week allemaal te doen is in de regio Arnhem.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Only Friends Twente breidt uit naar Almelo

Zo ziet een inclusieve sportvereniging eruit

100 helden finishen Onbeperkte Elfstedentocht

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×