Direct door naar content
Kennismakingstoernooi Boccia in Zwolle afbeelding nieuwsbericht

Kennismakingstoernooi Boccia in Zwolle

20 februari 2017

Luus, Linda en Koos, boccia spelend bij ReVAS De Peperbus, nodigen je uit om met andere spelers uit het gehele land, maar zeker ook vanuit het Noorden van het land, op zaterdag 4 maart 2017 deel te nemen aan het kennismakingstoernooi tijdens Michiel Boccia Toernooi in sporthal Zwolle Zuid te Zwolle. Kijk voor meer informatie op www.revas-peperbus.nl.

Vroeger heb je misschien een keertje boccia gespeeld op school, op een sportdag, bij een infodag voor mensen met een beperking of in het revalidatiecentrum en/of activiteiten-centrum. Je krijgt nu de kans om in jouw directe omgeving een toernooitje te spelen; de organisatie zorgt eventueel voor bocciaballen.

Wat is boccia?
Boccia (spreek uit: botsja) is een miksport die vooral gespeeld wordt door mensen met een motorische beperking. Doel van het spel is 6 rode of 6 blauwe ballen dichterbij de witte doelbal (de jack) te spelen dan de tegenstander.
    
Dit kennismakingstoernooi wordt in samenwerking met Gehandicaptensport Nederland tijdens een wedstrijddag georganiseerd. Meer informatie vind je dan ook op haar website www.gehandicaptensport.nl en de website www.boccia.nl.

Inschrijven 
Inschrijven voor dit kennismakingstoernooi is wel noodzakelijk. Jongeren en volwassenen die geen lid bij een club zijn, kunnen ook deelnemen. Graag je naam en mailadres uiterlijk donderdag 23 februari 2017 mailen naar secretaris@boccia.nl. Het inschrijfgeld is € 5,00 en het programma ontvang je maandag 27 februari per e-mail.

Meer informatie?
Wil je graag meer informatie, dan kun je contact opnemen met Annie Jacobs, coördinator boccia wedstrijd- en breedtesport GsN via telefoonnummer: 0485-573626. Nieuwsgierig geworden wie zich reeds voor het kennismakingstoernooi heeft aangemeld? Kijk op www.boccia.nl onder de knop Nationale Kalender: dag 6 Zwolle.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

“Uniek Sporten is het wapen voor meer paralympisch succes”

Dit model draagt haar prothese als kunst

Only Friends Twente breidt uit naar Almelo

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×