Direct door naar content
Hardlopen met de loopgroep "Samen Fit' van Ons Tweede Thuis afbeelding nieuwsbericht

Hardlopen met de loopgroep "Samen Fit' van Ons Tweede Thuis

24 juli 2017

Ons Tweede Thuis is een instelling voor met een beperking in de regio Amstel- en Meerlanden. Binnen deze organisatie is veel aandacht voor sport en met het initiatief 'Samen Fit' worden clienten gestimuleerd om te gaan sporten en bewegen.

Vorig jaar is in Uithoorn, in samenwerking met Atletiek Klub Uithoorn (AKU), een loopgroep opgericht. Deze enthousiaste groep traint wekelijks op de baan, gestimuleerd door een fanatiek trainer, vrijwilligers en begeleiders. Of je nu beginner of gevorderd bent, iedereen kan meedoen met de loopgroep. De groep traint ook voor hardloopevenementen, zoals de G-Run in De Kwakel en de Haarlemmermeer Run in Hoofddorp

​G-Run De Kwakel
Op 3 augustus vindt de jaarlijkse Polderloop plaats in De Kwakel. Je kunt je bij de G-Run inschrijven op de volgende afstanden: 1.6 km, 4 km en 10 km. Meer informatie of voor inschrijven kun je contact opnemen met loopgroep@onstweedethuis.nl.

Haarlemmermeer Run in Hoofddorp
Ook in Hoofddorp kunnen atleten met een verstandelijke beperking mee doen aan een hardloopwedstrijd. Op 3 september vindt de jaarlijkse Haarlemmermeer Run plaats in Hoofddorp. De G-run is 1.2 km lang. Kijk voor meer informatie op deze website.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je eventueel terecht op de Facebook-pagina van deze loopgroep. Wil je meer informatie over het aangepast sporten in de regio, dan kun je contact opnemen met de regioconsulent Aangepast Sporten.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

De sportieve ambassadeur neemt je mee!

Man zonder benen beklimt berg in Nepal

Irma Sluis in nieuw tv-programma met doven

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×