Direct door naar content
Het leukste, actiefste en lekkerste festival van Nederland afbeelding nieuwsbericht

Het leukste, actiefste en lekkerste festival van Nederland

06 september 2017

Ooit gehoord van aerial yoga, bossabal of showdown? Er bestaan zoveel verschillende sporten en daar zitten echt hele leuke bij, ook voor minder validen.

Op het AH Sportfestijn zijn er meer dan 50 sporten die jij en je vrienden of je kinderen kunnen uitproberen. Van hoelahoopen tot boksen en van tafeltennis tot suppen. De vuurdoop van het AH Sportfestijn vindt op 9 en 10 september plaats in één van de mooiste parken in Den Haag: het Zuiderpark!

Tickets voor kinderen kosten vijf euro, volwassenen betalen een tientje en vervolgens kunnen jullie de hele dag onbeperkt alle activiteiten uitproberen. Zijn jullie wel even klaar met al dat sporten, luister dan naar de bandjes die er op het terrein zijn, of stort je op de verschillende foodtrucks waar de lekkerste smoothies, salades en sandwiches worden klaargemaakt.

Het zou gek zijn als het AH Sportfestival niet met de rolstoel toegankelijk zou zijn. De hoofdpaden zijn met vlonders uitgezet en er zijn diverse activiteiten waarbij zowel de rolstoelgebruiker en minder validen mee kunnen doen.

Het AH Sportfestijn is op beide dagen geopend van 10.00 tot 20.00 uur.

Have fun!

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

“Ik wil anderen laten zien wat mogelijk is”

Dit gebeurt er met je lichaam als je stopt met sporten

10 misverstanden over MS die ik steeds weer moet ontkrachten

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×