Direct door naar content
Sportmarkt "Bewegen gezond voor lijf en geest" bij Koninklijke Visio, Den Haag afbeelding nieuwsbericht

Sportmarkt "Bewegen gezond voor lijf en geest" bij Koninklijke Visio, Den Haag

13 september 2017

Op vrijdag 15 september, van 10.00 tot 12.00 uur, organiseert Koninklijke Visio de sportmarkt “Bewegen gezond voor lijf en geest”. In de Nationale sportweek staat Visio graag stil bij het belang van sport en bewegen voor slechtziende en blinde mensen. De gemeente Den Haag geeft informatie over sporten met een beperking.

Ontdek mogelijkheden 
Het hebben van een visuele beperking vraagt extra energie van je lijf. Gezond eten en bewegen is daarom belangrijk om lekker in je vel te zitten. Veel sporten en beweegactiviteiten zijn prima uit te oefenen met een visuele beperking. Soms met een beetje hulp of inzet van andere zintuigen. Tijdens de sportmarkt ontdekt de bezoeker de verschillende mogelijkheden tijdens diverse workshops en maakt kennis met het aanbod en de ondersteuning vanuit verschillende (sport) organisaties. Onder andere Running Blind, Golden Flower Tai Chi Nederland, de Blindentribune ADO Den Haag, Sportvereniging Haag 88, Blinde liefde voor Salsa, Schietvereniging Integratie ’97 en Schaakvereniging NSVG zijn aanwezig. 

Locatie: Koninklijke Visio
Datum: vrijdag 15 september 2017
Plaats: Bordewijklaan 3, Den Haag
Tijd: 10.00-12.00 uur

Informatie
Voor meer informatie over de Sportmarkt bij Visio in Den Haag, neem contact op met de afdeling Advies van Visio in Den Haag, Angèle Fontijn via T 088 585 92 00 of denhaag@visio.org of kijk op de website.

Over Koninklijke Visio
Bij Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen, kan iedereen terecht met vragen over slechtziend of blind zijn. Visio biedt informatie en advies, maar ook verschillende vormen van onderzoek, begeleiding, revalidatie, onderwijs, arbeid en wonen. Deze diensten zijn er voor mensen die slechtziend of blind zijn, ook als zij daarnaast een verstandelijke, lichamelijke of andere zintuiglijke beperking hebben. Persoonlijk en professioneel betrokkenen kunnen bij Visio terecht voor informatie en deskundigheidsbevordering.  Ga voor meer informatie over Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen naar visio.org.

Bron: Visio

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

10 misverstanden over MS die ik steeds weer moet ontkrachten

Zelfstandig ‘vliegen’ met speciale brace

Olympic Festival: demonstratieduel rolstoelhandbal grote blikvanger op dag van inclusie

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×