Direct door naar content
Donderdag 16 november informatiebijeenkomst coaches en begeleiders Special Olympics 2018 afbeelding nieuwsbericht

Donderdag 16 november informatiebijeenkomst coaches en begeleiders Special Olympics 2018

01 november 2017

Volgend jaar hebben in de Achterhoek de Special Olympics Nationale Spelen plaats. Op 8, 9 en 10 juni 2018 gaan sporters met een verstandelijke beperking de strijd met elkaar aan in 22 takken van sport: voetbal, tennis, tafeltennis, badminton, hockey, basketbal, handbal, korfbal (onder voorbehoud), skeeleren, paardrijden, zwemmen, open water zwemmen, wandelen, wielrennen, atletiek, gymnastiek, judo, golf, bowlen, volleybal, beachvolleybal (demonstratiesport) en bocce.

De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft een groots sportfeest te worden voor de ca. 2.000 deelnemers, de coaches/begeleiders, toeschouwers en vele vrijwilligers. Vanzelfsprekend stellen wij het erg op prijs als ook uw vereniging volgend jaar vertegenwoordigd is.

Alles begint met een goede voorbereiding
Zoals u wel bekend begint elk geslaagd toernooi met een goede voorbereiding. Om een optimale prestatie te kunnen leveren is het van belang dat sporters en coaches weten waar ze aan toe zijn. Daarom houden wij speciale informatiebijeenkomsten voor de coaches en begeleiders.

  • Regio West – Donderdag 16 november 2017 – Aegon, Aegonplein 50, 2591 TV Den Haag

De bijeenkomst begint om 19.00 uur en eindigt rond 21.00 uur. De bijeenkomst is bedoeld voor verenigingen die bekend zijn met Special Olympics evenementen, maar ook voor verenigingen die nooit eerder hebben meegedaan. De agenda van de avond is als volgt:

–          Special Olympics in het algemeen;
–          Het programma van de Nationale Spelen in 2018;
–          De inschrijvingsprocedure voor de Nationale Spelen 2018.

Aanmelden voor een informatiebijeenkomst
U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst, tot uiterlijk maandag 6 november, via de website. Wij verzoeken u met niet meer dan twee personen per vereniging te komen. U ontvangt 5 dagen voor de door u gekozen bijeenkomst een bevestiging met specifieke informatie en een routebeschrijving.

Bron: Special Olympics 2018

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

“Uniek Sporten is het wapen voor meer paralympisch succes”

Dit model draagt haar prothese als kunst

Only Friends Twente breidt uit naar Almelo

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×