Direct door naar content
UNIQLO Wheelchair Doubles Masters in Bemmel  afbeelding nieuwsbericht

UNIQLO Wheelchair Doubles Masters in Bemmel

08 oktober 2018

De beste rolstoeldubbelspelers komen van 14 tot en met 18 november 2018 naar Sportcentrum de Schaapskooi in Bemmel voor de UNIQLO Wheelchair Doubles Masters! Bij de Doubles Masters komen de beste rolstoeldubbelspelers in actie. Het is inmiddels vier jaar geleden dat de Doubles Masters in Nederland zijn georganiseerd. Erik Poel, Algemeen Directeur KNLTB: “Als toonaangevend land in het rolstoeltennis voelde de KNLTB de verantwoordelijkheid om de grootste wereldwijde rolstoeltennisevenementen naar Nederland te halen. Op deze manier hopen we de bekendheid van rolstoeltennis te vergroten en mensen (met en zonder) beperking kennis te laten maken met rolstoeltennis en de mogelijkheden daarvan. Daarnaast kunnen onze nationale toppers nu in eigen land laten zien wat ze in huis hebben.”

Zorg dat je erbij bent en koop jouw toegangskaarten. Een uniek evenement in onze provincie, waar je de wereldtop van dichtbij in actie kunt zien. Woensdag t/m vrijdag is er gratis toegang en zaterdag en zondag bedragen de kosten 5 euro per persoon. Kinderen t/m 12 jaar hebben de hele week gratis toegang.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: