Direct door naar content
Doe mee met de proeftraining G-Honkbal in Hoofddorp afbeelding nieuwsbericht

Doe mee met de proeftraining G-Honkbal in Hoofddorp

02 november 2017

Na het succes van de kennismakingsdag G-honkbal bij de Hoofddorp Pioniers wordt nu gewerkt aan een vervolg door middel van een proeftraining. Vind je honk-/softbal een leuk spelletje en heb je een (lichte) verstandelijke en/of lichamelijke beperking? Kom dan op vrijdag 1 december naar de proeftraining G-honkbal in Hoofddorp.

Omdat het honkbalseizoen op zijn eind loopt, zal de training dit keer binnen plaatsvinden. Op vrijdag 1 december ben je van harte welkom in gymzaal Floriande-Midden in Hoofddorp. Onder leiding van combinatiefunctionaris Honkbal Niels de Lugt en een aantal vrijwilligers van de Hoofddorp Pioniers en de Vennep Flyers zal er een training worden georganiseerd.

De training is bedoeld voor sporters die door een (lichte) beperking wat extra ondersteuning nodig hebben en die kennis willen maken met deze leuke sport. Na de training bekijken we met de vereniging of er voldoende deelnemers zijn om een structurele trainingsgroep te beginnen. Deelname aan deze proeftraining is gratis. Je kan je opgeven bij Wout Werker via onderstaande gegevens.

  • Wanneer:           vrijdag 1 december
  • Hoe laat:            18.10 – 19.30 uur
  • Waar:                 Gymzaal Floriande Midden
                               Deltaweg 107 in Hoofddorp
  • Kosten:              Gratis
Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Stijg boven jezelf uit in een klimhal!

Kris: “Dansen in mijn rolstoel gaat vanzelf”

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×