Direct door naar content
Blog 3 Bart "Tijdens het sponsorzwemmen zwom ik 110 banen in 60 minuten. Voor mij is dit een persoonlijk record, waar ik erg trots op ben" afbeelding nieuwsbericht

Blog 3 Bart "Tijdens het sponsorzwemmen zwom ik 110 banen in 60 minuten. Voor mij is dit een persoonlijk record, waar ik erg trots op ben"

14 december 2017

Op woensdag 22 november hadden we sponsorzwemmen, om geld in te zamelen voor onze zwemclub en de Special Olympics 2018 die plaatsvinden in de Achterhoek. In plaats van onze vaste training op woensdagavond stond er nu dus sponsorzwemmen op het programma. Drie weken voor het sponsorzwemmen zijn alle zwemmers van mijn zwemploeg op zoek gegaan naar sponsoren. Winkels, bedrijven, ouders, broers/zussen, vrienden en kennissen konden kiezen uit het sponsoren van een vast bedrag of sponsoring per gezwommen baan.

In heb zelf meerdere sponsoren gevonden en genoeg geld bij elkaar verzameld voor de Special Olympics. Tijdens het sponsorzwemmen zwom ik 110 banen in 60 minuten, dit is in totaal 2.750 meter. Voor mij is dit een persoonlijk record, waar ik erg trots op ben. Ik heb nu eerst een winterstop van mijn zwemploeg. De trainingen starten in januari weer. Wel train ik met regelmaat nog voor mijzelf om in conditie te blijven.

Op mijn YouTube-kanaal (ECBfishingteam) komen binnenkort een aantal video’s online over het zwemmen.

Ik wens iedereen alvast hele fijne feestdagen en een super sportief en succesvol sportjaar 2018!

Aanbevolen berichten

Probeer zit-wakeboarden uit met Willem Hooft

Belangrijke tips bij sporten in de hitte

3 tips om tijd te besparen in de sportschool

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×