Direct door naar content
OSC Voetbal+ zoekt nieuwe trainers / leiders afbeelding nieuwsbericht

OSC Voetbal+ zoekt nieuwe trainers / leiders

19 december 2017

OSC Voetbal+ is een groeiend team van 16 enthousiaste voetballers (jongens en meiden) en drie trainers. Voetbal+ is in het leven geroepen voor voetballers die niet mee kunnen komen binnen een regulier voetbalteam. Dit kan verschillende redenen hebben, bijvoorbeeld vanwege een verstandelijke en/of lichamelijke beperking of sociaal emotionele problemen. OSC Voetbal+ richt zich vooral op kinderen en jongeren, van 7 tot 21 jaar. Maar natuurlijk nemen we de vrijheid om hier van af te wijken indien wij denken dat iemand goed past binnen het team.

Het doel van Voetbal+ is om leuk samen te voetballen en spelenderwijs de vaardigheden van voetbal te leren, waarbij het accent ligt op spelplezier, samenspelen en vertrouwen in eigen kunnen. Bij Voetbal+ gaat het om samen voetballen waarbij meedoen belangrijker is dan winnen.

Informatie
Er wordt elke vrijdagavond getraind van 18:30-19:30 uur op sportpark Nieuw Balveren (stationsstraat 24A Nijmegen). Naast trainen wordt er deelgenomen aan de speciaal voetbal competitie, van NEC doelbewust. De wedstrijden worden doordeweeks gespeeld, voornamelijk ook op vrijdagavond, van 19:00-20:00 uur.

Zoeken wij jou?
Heb je affiniteit met de doelgroep? Ben je enthousiast en wil je de jongens en meiden van voetbal + een leuke tijd bezorgen, dan zoeken wij jou!!!!!! Voetbalkennis en -kunde is geen vereiste.

Ben je geïnteresseerd? Loop dan eens binnen tijdens de training op vrijdagavond of neem contact met ons op via voetbalplus@vvosc.nl Uiteraard kun je meer informatie vinden op de site van de OSC  en voor een sfeerimpressie vind je ons ook op Facebook. @ OSCvoetbal+

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

100 helden finishen Onbeperkte Elfstedentocht

Ontdek je mogelijkheden met capoeira

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×