Direct door naar content
Ergohead: de indoor-roeiwedstrijd van het jaar afbeelding nieuwsbericht

Ergohead: de indoor-roeiwedstrijd van het jaar

16 januari 2018

Op zondag 28 januari wordt de indoor roeiwedstrijd van het jaar georganiseerd bij het sporcomplex van Only Friends. Naast de reguliere wedstrijd wordt er ook een battle aangepast roeien georganiseerd.

The Battle
Een wedstrijd voor sporters met een beperking over 20 minuten. The Battle is voor sporters met een beperking. Ideaal voor bijvoorbeeld handbikers en andere rolstoelsporters. The Battle is een wedstrijd over 20 minuten. Strijden op je eigen niveau, tijdens een wedstrijd over 20 minuten op een roei-ergometer. Alle para-klasses roeien zijn uitgeschreven. The battle winnaar wordt bepaald door het toepassen van een omrekenfactor. Voor de winnaar van elke klasse is er een Ergohead medaille en overall winnaar een beker.

Aangepast stoeltje
Voor sommige sporters zijn de bankjes die standaard op een roeimachine zitten niet voldoende. Daarom heeft de Roeibond KNRB speciale stoeltjes te leen die op de roeimachine passen. Makkelijker bestaat niet. Het stoeltje is ook te gebruiken voor je trainingen. Wil je zo’n stoeltje lenen? Stuur dan een mailtje aan a-roeien@knrb.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

“Uniek Sporten is het wapen voor meer paralympisch succes”

Dit model draagt haar prothese als kunst

Only Friends Twente breidt uit naar Almelo

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×