Direct door naar content
Chris neemt de hagelslag zeker mee naar Korea afbeelding nieuwsbericht

Chris neemt de hagelslag zeker mee naar Korea

26 februari 2018

Wat doe je om te ontspannen?
Snowboarden, haha! Wedstrijden is weinig snowboarden en veel wachten. Een hoop mentale oorlogsvoering met elkaar en eigenlijk sta je de hele dag op een berg te wachten. Als het dan lekker weer is na een wedstrijd, gaan we snowboarden of lekker eten.

Welke muziek luister je tijdens de training?
Dat varieert een beetje in mijn stemming, aan start luister ik meestal Reggea of Rock muziek. Tijdens de training luister ik niet altijd muziek want dat lijd een beetje af. Maar vooral vooraf als ik zin heb om heel lekker te snowboarden, luister ik naar bepaalde nummers en dat maakt me dan heel vrolijk. Dan komt er een bepaalde gedachte op waardoor ik lekker een wedstrijd in ga.

Wat is het eerste wat je gaat eten als de Spelen voorbij zijn?
We lopen bij een diëtiste om er voor de te zorgen dat de basis voeding goed is en hoe je daar aan kan werken. Qua vetpercentage zitten wij dus helemaal goed. Maar ik vind hagelslag toch wel heel lekker, die moet ik wel vaak laten staan. Die gaat wel mee naar Korea, heel af en toe gewoon stiekem een broodje. Ik ben niet heel streng voor mezelf met dingen die ik zou moeten laten want dat is a-relaxt. Je moet ook een beetje kunnen genieten, als we het maar op een juiste manier doen. Ik denk wel dat ik gewoon weer is een feestje ga vieren en lekker wat ga drinken. In slecht eten heb ik vaak wel zin, maar dan is het na drie dagen klaar want ik voel me er altijd heel snel, heel slecht door en dan neem ik maar weer iets gezonds.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

100 helden finishen Onbeperkte Elfstedentocht

Ontdek je mogelijkheden met capoeira

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×