Direct door naar content
ETV de Helster wil starten met jeugdgroep  afbeelding nieuwsbericht

ETV de Helster wil starten met jeugdgroep

08 maart 2018

Smashen, een ace slaan, bewegen, wedstrijden spelen, plezier maken met anderen, dit zijn allemaal ingrediënten van het tennisspel. Al deze slagen en situaties kun je leren tijdens de tennislessen bij ETV De Helster. 

Op ETV De Helster wordt al jarenlang G-tennis gegeven voor senioren met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Door het succes van deze groep zijn wij aan het bekijken of er ook een jeugdgroep gevormd kan worden. De X-toppers groep is bedoeld voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar, niet rolstoelafhankelijk, die zich primair vanwege hun gedragsbeperking, autistisch spectrum stoornis en/of verstandelijke beperking niet kunnen meten met leeftijdsgenootjes bij de reguliere tennislessen. 

In de maanden februari en maart worden clinics gegeven op scholen en op het tennispark om te kijken of er animo is voor deze nieuwe X-toppers groep. Begin april start de nieuwe X-toppers groep voor een pilot van 5 lesweken. De trainingen zullen wekelijks plaatsvinden van 17.00 tot 18.00 uur op de maandagavond. Het streven is om 9 april met deze groep te starten. Dit moment staat nog onder voorbehoud i.v.m. de huidige voorbereidingen op het zomerseizoen. 

Ben jij geïnteresseerd in de X-toppers groep, wil je met jouw instelling een clinic volgen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met hoofdtrainer David Kamhi. Opgeven voor deze X-toppers groep graag vóór 1 april. 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: