Direct door naar content
Het Piet Swart/Albert Heijn G-handbaltoernooi bij SEW afbeelding nieuwsbericht

Het Piet Swart/Albert Heijn G-handbaltoernooi bij SEW

26 maart 2018

Op zondag 15 april is het weer zover. In De Dres in Nibbixwoud wordt weer het jaarlijkse G-handbal toernooi gespeeld. Het wordt het 6e G-handbaltoernooi dat georganiseerd wordt door Westfrieslandsew. Na het daverend succesvol verlopen Nederlands Kampioenschap van vorig jaar, is het ditmaal weer een gewoon toernooi. Dit jaar wordt de Nationale Special Olympics gehouden en is er in het toernooischema dus geen plaats voor een NK.

De deelnemende verenigingen zijn: Blinkert uit Haarlem, KSV uit Heerhugowaard, Koedijk, Schagen, DSS uit Heemskerk, Havas uit Almere, Achilles uit Gorinchem en natuurlijk Westfrieslandsew zelf.

Het organiseren van het toernooi is alleen maar mogelijk als er bedrijven, stichtingen  zijn, die het geheel financieel ondersteunen. Ook dit jaar hebben diverse sponsoren toegezegd om het toernooi mogelijk te maken. Dit zijn:Piet Swart Vastgoed, Albert Heijn Nibbixwoud en de Dirk Kuyt Foundation.

Ook vrijwilligers zijn onontbeerlijk, ook die zullen deze dag weer volop aanwezig zijn. Voor een toernooi zijn allerlei mensen nodig, zoals scheidsrechters, tijdwaarnemers, wedstrijdsecretaris, een speaker, mensen om de reclameborden te plaatsen, en zo zijn er nog veel meer taken.

De dag wordt geopend met om 10.00 uur een warming-up, die verzorgd zal worden door de selectie van Westfrieslandsew. Daarna zullen zij het G-team aanmoedigen om zo goed mogelijk en met veel plezier te handballen. Als iedereen goed warm is,  begint het handbalprogramma.

Gedurende de dag is natuurlijk ook Simon Ballon weer aanwezig om prachtige creaties te maken, altijd een succes. En de fotografen van SEW zullen weer present zijn om mooie actiefoto’s te maken, die vlak daarna al te zien zijn op het scherm in de kantine.

Kortom er wordt weer van alles uit de kast gehaald om de dag weer tot een mooie handbaldag te maken.

Maar wat natuurlijk niet mag ontbreken, is het publiek. Dus noteert u het vast in uw agenda. Want ook deze sporters verdienen de aandacht en aanmoedigingen van een groot publiek. Het moet voor onze G-handballers weer een fantastische dag worden, waar plezier en gezelligheid voorop staan. Maar natuurlijk is het ook geweldig als er een doelpunt gescoord wordt en er misschien wel een overwinning behaald wordt, waarbij je toegezongen wordt door het eigen publiek.

Tot 15 april in De Dres in Nibbixwoud.

×

Zoeken