Direct door naar content
Junior Reporter Merijn en presentatrice Wendy van Dijk van The Voice Kids te gast bij AV Zuidwal.  afbeelding nieuwsbericht

Junior Reporter Merijn en presentatrice Wendy van Dijk van The Voice Kids te gast bij AV Zuidwal.

12 april 2018

Junior reporter Merijn van The Voice Kids was te gast bij atletiekvereniging Zuidwal in Huizen. Bij de atletiekvereniging interviewde hij niemand minder dan Wendy van Dijk. Na afloop daagden ze elkaar uit voor een wedstrijdje RaceRunning! Merijn verteld dat hij aan zwemmen, judo en RaceRunning doet. RaceRunning wil Wendy ook wel eens proberen! Kan Wendy Merijn verslaan? Bekijk hier het filmpje!

Een RaceRunner is een soort driewielfiets zonder pedalen en met borststeun. Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen zich hiermee voortbewegen door te lopen of te rennen. De RaceRunner is geschikt voor kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking (zoals bijv. cerebrale parese, spina bifida of andere syndromen) en in het dagelijks leven een hulpmiddel/rolstoel gebruiken voor hun mobiliteit. Wil je meer weten over RaceRunning? Neem dan contact op met de regiomedewerker aangepast sporten.

 

 

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: