Direct door naar content
Kijk mee met de Kinderpersconferentie van NOC*NSF afbeelding nieuwsbericht

Kijk mee met de Kinderpersconferentie van NOC*NSF

19 juni 2018

Altijd al willen weten hoe het is om aan de Paralympische Spelen mee te doen? Wil je horen hoe paralympisch kampioen snowboarden Bibian Mentel zo ver gekomen is? Of ben je benieuwd wat schaatser en toernooidirecteur Ronald Mulder te vertellen heeft over het komende WK inline skaten, met G-sportdag, in Heerde? Kijk dan naar de Kinderpersconferentie van NOC*NSF! Deze wordt op vrijdag 22 juni georganiseerd ter gelegenheid van Olympic Day. Op Papendal stellen kinderen vragen, maar ook via de livestream kunnen kinderen vragen insturen, bijvoorbeeld samen met hun schoolklas. Wie weet stelt presentator Tako Rietveld jouw vraag aan een van de sporters! (Oh enneh: de kinderen stellen de vragen, maar voor volwassenen is dit natuurlijk ook leuk om te kijken!)

Praktische gegevens
Vrijdag 22 juni 11.30 - 12.00 uur
Livestream Facebook: www.facebook.com/echtteamnl
Livestream YouTube: https://www.youtube.com/teamnlvideo

Op de foto zie je de kinderpersconferentie van vorig jaar. Dit jaar zijn aanwezig: Bibian Mentel (snowboarden), Ireen Wust (schaatsen), Ronald Mulder (schaatsen en inline skaten), Anna van der Breggen (wielrennen), Eelco Sintnicolaas (atletiek)

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: