Direct door naar content
Op zoek naar een tof festival deze zomer? Kom naar Milkshake in Amsterdam! afbeelding nieuwsbericht

Op zoek naar een tof festival deze zomer? Kom naar Milkshake in Amsterdam!

23 juli 2018

Goeie muziek, je vrienden om je heen, lekker dansen in de zon, een drankje in je hand: niets mooiers in de zomer dan lekker chillen op een festival! Deze zomer kan dat uitstekend bij de mini-editie van Milkshake, speciaal voor mensen met een beperking en hun verzorgers/begeleiders.

De mini-editie vindt plaats op de vrijdag 27 juli voor de reguliere editie van Milkshake, op zaterdag 28 en zondag 29 juli in de Wetergasfabriek in Amsterdam. Op vrijdag krijgen honderden (verstandelijk) gehandicapten de kans om, samen met hun begeleiders, te genieten van dezelfde ‘experience’ als de andere duizenden bezoekers.

Eén van de hoofdacts is Johnny de Mol, en daarnaast kan je als bezoeker deelnemen aan een silent disco en genieten van optredens van onder andere Joost van Bellen, Miss Bunty en Doppelgang. Ook kan je uiteraard lekker dansen en langsgaan bij speciale kappersstands, waar je een ‘beauty experience’ kan ondergaan door een team van professionele kappers en visagisten.

Festival Milkshake is een initiatief van de For All Who Love Foundation met Philadelphia Zorg en Cordaan en vindt door de derde keer plaats. Het doel van deze organisaties is om mensen met een beperking te ondersteunen om prettig te kunnen leven. Het motto van het festival is dan ook ‘alles mag, niets moet’. Dit jaar is het festival ook geheel vegetarisch en duurzaam. Toegang is €5,- en hierbij krijg je twee consumptiebonnen.

Bron: Het Parool
Beeld: Screenshot filmpje

Check even dit filmpje voor een korte impressie van het festival:

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: