Direct door naar content
Deze bekende footballspeler hielp een vrouw in een rolstoel op weg en stal vele harten afbeelding nieuwsbericht

Deze bekende footballspeler hielp een vrouw in een rolstoel op weg en stal vele harten

29 juli 2018

Het is maar een kleine moeite, maar het kan een enorm effect hebben. Gelukkig zullen de meeste mensen niet te beroerd zijn om iemand met een beperking even bij te staan en te helpen met bijvoorbeeld het tillen van bagage, of het wijzen van de weg. Zo ook deze bekende American footballspeler Aaron Jones.

Voorbijganger Monica was, net als Aaron en de hoogbejaarde vrouw in haar rolstoel, op Appleton International Airport in Wisconsin. Ze zag het duo voorbij komen, en tot haar grote verbazing herkende ze de lieve, toegewijde man die de rolstoel voortduwde: dit was Aaron Jones, ‘running back’ van de Green Bay Packers, een professioneel American footballteam uit Green Bay, Wisconsin.

Het maakte voor hem niet uit dat hij deze vrouw niet kende, en hij had makkelijk door kunnen lopen onder het mom van ‘niet mijn pakkie an’. Maar dat deed hij niet. Monica was ontroerd, en dus maakte ze een foto en deelde deze op haar Twitter. En ze was niet de enige die dit indrukwekkend vond: al snel volgden veel reacties van mensen die hun waardering uitspraken voor de drieëntwintigjarige sporter, onder wie een kleindochter die haar oma op de foto herkende.

Weer iemand anders op Twitter, Nancy Ropes, deelde foto’s van Aaron met haar tweeënnegentigen jarige moeder en haar neefje met het syndroom van Down met het bijschrift: “Hij heeft zo’n groot hart en ik ben zo blij dat veel mensen dat nu zien!” Veel meer is er niet nodig om fan van Aaron te worden, toch?

Bron: Inspire More
Beeld: Twitter

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: