Direct door naar content
Brabantse Disabled Open 2018: Uitnodiging golfclinic  afbeelding nieuwsbericht

Brabantse Disabled Open 2018: Uitnodiging golfclinic

30 juli 2018

10 jaar in successie spelen we in de regio, waarvan de laatste jaren op Golfbaan Stippelberg in Bakel, het Brabantse Disabled Open, een wedstrijd voor golfers met een lichamelijke beperking. In 2017 voegden we daar een nieuwe uitdaging aan toe: een golfclinic. We zochten via contacten en media naar personen die nog nooit, of bij uitzondering 1 keer een golfbal hadden geslagen, laat staan of ze wisten wat het inhield. 11 personen hebben in 2017 mee gedaan met hun problemen als rolstoel gebonden, dwarslaesie, spasme, visueel gehandicapt, deels verlamd. En wat waren die mensen verheugd met hun prestatie van de dag. Deze succesvolle samenwerking krijgt in 2018 een vervolg!

Op zaterdag 1 september 2018 is wederom de Brabantse Disabled Open op Golfbaan Stippelberg, met ondersteunende samenwerking met het Woold. We zetten de deur wagenwijd open voor personen met een lichamelijke beperking die geïnteresseerd zijn hun beproeving in deze sport te doen. Degene die nieuwsgierig zijn hun grenzen te verleggen: meld u aan, persoonlijk, of als u iemand weet, beveel hem ons aan en wij nodigen hem/haar uit. Wij kunnen 10 personen die dag plaatsen, wie eerst komt wie het eerst....en daarna proberen we te doen wat alsnog kan. De golfclinic is gratis en all inclusive.

Via cees@brabantsedisabledopen.nl kunt u alle info aan ons doorgeven.
Namens de Stichting Brabantse Disabled Open

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: