Direct door naar content
Terug van vakantie? Kom diverse sporten proberen! afbeelding nieuwsbericht

Terug van vakantie? Kom diverse sporten proberen!

20 augustus 2018

Ben je terug van vakantie en van plan om lekker te gaan sporten? De komende weken kun je allerlei aangepaste sporten proberen! Zo zijn er diverse clinics en open trainingen:

  • Para-cycling open training 25 augustus en 8 september. Bij deze open trainingen van de KNWU kun je meedoen op een solofiets, tandem, handbike of Tri-Cycle. Heb je nog geen fiets, dan kun je er een lenen op Papendal.
  • Sportplein tijdens Boels Ladies Toer Nijmegen 29 augustus. Bij deze internationale wielerwedstrijd kun je op het Sportplein Aangepast Sporten onder meer zitvolleyballen op het mobiele veld van NEVOBO, racerunnen en handbiken en er is een BMX-pumptrack.
  • Open training inline skaten 3 september en 17 september. Skeelerclub Oost-Veluwe organiseert twee open trainingen waar je kennis kunt maken met skaten.
  • Open training zitvolleybal 3 september. Op maandagavond kun je zitvolleybal proberen bij AVF Volar in sporthal Valkenhuizen.

Aangepast sporten in Nationale Sportweek
In de Nationale Sportweek van 15 t/m 29 september is aangepast sporten een van de hoofdthema’s. In heel Gelderland zijn er diverse activiteiten voor sporters met een bperking. Zo is er een sportplein in Arnhem, een tennisclinic in Ermelo en een sportdag van Beuningen in beweging. Heb je vragen over sportmogelijkheden of ben je op zoek naar welke sport voor jou geschikt is? Bij het spreekuur aangepast sporten op 17 september in Elst kun je al je vragen kwijt.

Ben je benieuwd naar wat er nog meer voor sporten te doen zijn? Zoeken naar sportaanbod bij jou in de buurt kan ook via de sportzoeker van Uniek Sporten.

 

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Topspits Juan scoort zonder benen

Purmerend zorgt met Uitleen voor meer vrijheid

Uniek Esports heeft bomvolle agenda!