Direct door naar content
Vind jouw sport in september (tijdens de Nationale Sportweek) afbeelding nieuwsbericht

Vind jouw sport in september (tijdens de Nationale Sportweek)

04 september 2018

Sport is voor iedereen, dus ook voor mensen met een beperking. Maar als je een beperking hebt is het soms net even wat lastiger om een geschikte sport te vinden. In september barst het nieuwe sportseizoen weer los en Team Sportservice besteedt in deze maand extra aandacht aan de verschillende sportmogelijkheden voor mensen met een beperking. In aanloop naar de Nationale Sportweek kun je in september bij een aantal verenigingen een gratis proefles volgen.

Sporten in de regio
In de regio zijn verschillende sportactiviteiten voor mensen met een beperking. In de maand september mag je bij een aantal verenigingen gratis meedoen met een proefles om de sport te proberen. Zo kun je onder andere in deze maand in Uithoorn golf uitproberen bij Golfcentrum Uithoorn of bokslessen volgen bij Team Champ, (rolstoel)badminton uitproberen bij BC Meershuttle in Hoofddorp of meedoen met Racerunning in Amstelveen. Meld je aan bij de vereniging of neem contact op met de regioconsulent Aangepast Sporten (zie gegevens onder aan dit bericht).

Sportzoeker op Uniek Sporten
Naast bovengenoemde opties zijn er nog veel meer aangepast sporten mogelijk in de regio. Op deze website is een ‘sportzoeker’ te vinden, waarmee je gericht kan zoeken aan de hand van je woonplaats, je leeftijd en je beperking. Kom je er niet uit of wil je dat we meedenken in de zoektocht naar een passende sport? Dan mag je altijd contact met ons opnemen.

Meer informatie
Neem bij vragen of voor meer informatie contact op met Wout Werker, regioconsulent Aangepast Sporten, via wwerker@teamsportservice.nl of 023 – 205 5500. Houd ook onze Facebook-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van clinics, open trainingen en nieuws uit de regio op het gebied van Aangepast Sporten.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Band ENORM brengt met ‘Up’ unieke ode aan Nederlandse rolstoelbasketbalsters

Prominente sporters wagen zich aan rolstoelhandbal in Scheveningen

Word fitter, vrolijker en zelfstandiger met de School for Sport & Health

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×