Direct door naar content
Nationale Sportweek in de Oude IJsselstreek afbeelding nieuwsbericht

Nationale Sportweek in de Oude IJsselstreek

04 september 2018

Tijdens de Nationale Sportweek (15 t/m 29 september) zetten veel sportaanbieders de deuren open. Zo zijn er ook sportaanbieders die extra begeleiding kunnen bieden aan kinderen die (om welke reden dan ook) moeite hebben met het aansluiten bij een sport. Daarnaast helpen de buurtsportcoaches graag bij het vinden van een sportactiviteit die aansluit bij de wensen en mogelijkheden van het kind.

Voor meer informatie of om aan te melden voor een van de hieronder weergegeven activiteiten, kunt u mailen naar g.schuurman@helpgewoon.nl of bellen naar 06-82524836 (buurtsportcoach).

G-voetbal voor de jeugd bij SDOUC
Jongens en meiden die graag willen voetballen, maar waarvoor het ‘reguliere’ aanbod niet/minder geschikt is kunnen op woensdag 29 en 26 september meetrainen bij SDOUC. De training start om 19:00 uur en duurt tot 20:00 uur. Het adres is: Anton Tijdinklaan 7 in Ulft.

Gym Extravoor motorische ondersteuning (6-7 jr.)
Vanaf dit schooljaar bieden de buurtsportcoaches Gym Extra aan, voor kinderen met een motorische achterstand. Tijdens deze les wordt er gewerkt aan de basisvaardigheden van het bewegen. Kom voor meer informatie op donderdag 20 of 27 september tussen 15:30 en 16:15 uur naar Sporthal de IJsselweide. Het adres is: Industrieweg 2 in Gendringen

Informatieavond leefstijlinterventie overgewicht bij kinderen van 8 t/m 12 jaar bij Fit in
Tijdens deze avond ontvangen jullie (ouders en kinderen) meer informatie over de Go4Fit Family Edtion leefstijlinterventie. Behalve dat je tijdens deze interventie werkt aan de gezondheid, heeft het ook een positief effect op de beleving van sportplezier. Deze avond is op donderdag 27 september van 19:00 tot 21:00 uur bij Fit in Varsseveld. Het adres is: Guldenweg 1a in Varsseveld.

Atletiek voor kinderen/jeugd met autisme bij Atletico’73
Bij de Dalind-groepen van Atletico’73 worden de trainingen zo ingericht dat sporters zich prettig voelen en iedereen zich kan ontwikkelen. Op vrijdag 21 en 28 september kan je van 18:00 tot 19:00 uur meetrainen. Het adres is: Waalstraat 5 in Gendringen.

Fitnessen met extra ondersteuning (kinderen en volwassenen)
BrichbouW geeft sportondersteuning bij verschillende sport- en gezondheidscentra. Zo begeleiden ze ook een fitnessgroep in Terborg bij sportcentrum Physique. Sport op zaterdag 22 en 29 september van 11:15 tot 12:15 uur vrijblijvend mee met deze fitnessgroep. Het adres is: ’t Veld 28 in Terborg

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Eerste Paralympische game komt eraan!

Deze fitness sporten kunnen straks weer!

Jitske Visser wil Para-atleten vertegenwoordigen

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×