Direct door naar content

ONBEPERKT podcast #12

Aflevering 12

In de 12e aflevering van ONBEPERKT ontvangen Wilfred & Eva ex-militair Edwin de Wolf.

Edwin stapte tijdens een patrouille op een antipersoneelsmijn, waardoor hij tijdelijk blind en doof was en zijn linkerbeen kapotgeslagen werd. Na snel en kordaat handelen van zijn team bleef hij in leven, maar zijn been was helaas niet meer te redden. Na lang revalideren en hard werken zag Edwin het leven weer positief in. Hij stelde nieuwe doelen en vond hierbij ook een nieuwe uitdaging: de Invictus Games. Een groot internationaal sportevenement voor militairen die tijdens hun diensttijd gewond zijn geraakt zowel fysiek als mentaal. Edwin heeft drie keer deelgenomen en twee keer brons gewonnen en zet zich hier nog altijd met veel toewijding voor in.

Edwin vertelt over het leven met zijn beperking en hoe zijn mindset ervoor heeft gezorgd dat hij geworden is wie hij nu is. Edwin gelooft dat iedereen zelf zijn eigen pad kan bepalen en dat door hard werken en doorzetten alles bereikt kan worden. Een inspirerend verhaal van een ex-militair die het leven opnieuw uitgevonden heeft.

ONBEPERKT is een show over beperkingen. Zichtbaar en onzichtbaar. Iedere aflevering ontvangen Wilfred Genee en Eva Eikhout een gast en praten ze over de beperkingen van zichzelf en elkaar.  

De ONBEPERKT podcast is ook te beluisteren via Apple Podcast en SoundCloud.

SHOWNOTES   

In deze aflevering hoor je onder andere de volgende onderwerpen voorbijkomen:  

Programma van:

Partners: