Direct door naar content

ONBEPERKT podcast #9

Aflevering 9

In de 9e aflevering van ONBEPERKT ontvangen Wilfred & Eva paralympisch zeiler Rolf Schrama

Rolf heeft een zeldzame vorm van dwerggroei waardoor hij in zijn leven te maken heeft gehad met vele extreme uitdagingen. Door grootste doelen te stellen behaalde hij na hard werken de titel doctorandus in Economie. Succesvol zijn, een mooie auto en luxeleven leek hem het gevoel te geven net zoals alle anderen te zijn. Dit bleek echter in de werkelijkheid voor hem anders aan te voelen. Na dit te realiseren besefte Rolf dat hij opzoek moest naar groei in het leven, zijn ego opzij zetten en meer opzoek naar wat bij hem past.

Rolf zette letterlijk een nieuwe koers in en startte met zeilen. Een inspirerend verhaal over hoe hij vaak een verkeerde koers inzette, veel over zichzelf heeft moeten ontdekken om te erkennen dat hij met een beperking, wat hij zelf heel mooi talent noemt, leeft. Zijn pad leidde hem zelfs ertoe dat hij schipbreuk leidde tijdens het zeilen. Na dat diepe dal nam hij het roer zelf in handen en kreeg hij stap voor stap weer de regie over zijn leven. Een podcast over de zoektocht naar zichzelf, naar zijn kracht en hoe positief hij, na letterlijk een lange reis, weer in het leven staat.

ONBEPERKT is een show over beperkingen. Zichtbaar en onzichtbaar. Iedere aflevering ontvangen Wilfred Genee en Eva Eikhout een gast en praten ze over de beperkingen van zichzelf en elkaar.    

Luister ook naar de ONBEPERKT Fitlist met de favoriete nummers van Rolf Schrama.

De ONBEPERKT podcast is ook te beluisteren via Apple Podcast of SoundCloud.

SHOWNOTES

In deze aflevering hoor je onder andere de volgende onderwerpen voorbij komen:

Programma van:

Partners: