Direct door naar content

Frame Running bij Eindhoven Atletiek Eef Kamerbeek Atletiekcentrum 'De Hondsheuvels' in Eindhoven

Ben jij op zoek naar een sportclub voor Frame Running? Dan ben je bij Eindhoven Atletiek aan het juiste adres! Op de locatie Eef Kamerbeek Atletiekcentrum 'De Hondsheuvels' staan ze klaar om jou te helpen om in beweging te komen.

Waarom Eindhoven Atletiek?

Voor wie

Leeftijdscategorie Kinderen, Jongeren, Volwassenen,
Type beperking(en) Lichamelijk,

Tijden

Vrijdag 17:30 - 18:30

Locatie

Eef Kamerbeek Atletiekcentrum 'De Hondsheuvels'
J.C. Dirkxpad 7
5631 BZ Eindhoven

Uitleen

Benieuwd of een sport bij je past? Via Uniek Sporten Uitleen kun je gratis een sporthulpmiddel uitproberen voor maximaal 4 maanden. Van een tennisrolstoel tot handbike, van is alles mogelijk.

Aanschaf

Wil je graag een eigen sporthulpmiddel op maat aanschaffen? Dan kan Uniek Sporten Hulpmiddelen hierbij helpen. Wij financieren maar liefst 85% van het benodigde bedrag. De eigen bijdrage van 15% (met een maximum van € 250) kun je zelf betalen of ophalen met crowdfunding.

Financiële hulp

Als je wilt gaan sporten of bewegen, dan kost dat geld. Denk aan contributie, een abonnement of sportkleding. Gelukkig zijn er verschillende regelingen die kunnen helpen als je bijvoorbeeld een minimumloon hebt, om sport ook voor jou betaalbaar te maken. Hieronder vind je een aantal voorbeelden:

Voor kinderen:

Voor volwassenen: 

In steeds meer gemeenten is het Volwassenenfonds Sport & Cultuur actief. Het fonds ondersteunt volwassenen voor wie de contributie en/of materiaalkosten te duur zijn

Er zijn diverse mogelijkheden voor steun wanneer je er financieel niet helemaal uitkomt. Om deze mogelijkheden te bekijken kan de contactpersoon binnen jouw gemeente met je meedenken. Samen zoeken jullie naar een oplossing, zodat jij kunt starten met sporten of bewegen. Neem contact op met de contactpersoon in jouw gemeente.

Beweegadvies

Via onze website kun je zelf een geschikte vorm van sport of bewegen zoeken. Wil je persoonlijk advies bij het vinden van de juiste sport, of heb je specifieke vragen over jouw mogelijkheden? Bijvoorbeeld als je wel wilt sporten, maar nog niet precies weet welke sport voor jou geschikt is? Dan staat jouw contactpersoon in jouw gemeente voor je klaar.

Selecteer je gemeente

Contact

Contactpersoon Anne Marijke Voets
E-mail anne-marijke.voets@eindhovenatletiek.nl
Website www.eindhovenatletiek.nl

Klopt bovenstaande informatie niet (meer)? Laat het ons weten

Sporthulpmiddel nodig?

Lijkt frame running je leuk maar heb je geen sporthulpmiddel of zit je met vragen over hoe je die moet betalen?

Wij helpen je graag bij de uitleen of aanschaf.

Uniek Sporten Hulpmiddelen
Meer sporten van deze sportclub
Atletiek Eef Kamerbeek Atletiekcentrum 'De Hondsheuvels'
Bekijk
Wandelen Eef Kamerbeek Atletiekcentrum 'De Hondsheuvels'
Bekijk
Nordic Walking Eef Kamerbeek Atletiekcentrum 'De Hondsheuvels'
Bekijk
Programma van:
Partners: