Direct door naar content

Vastframe handbike aanvragen

Gratis een sporthulpmiddel lenen

Afbeelding Vastframe handbike

Vastframe handbike

  • Lekker sportief fietsen in de buitenlucht en jezelf vrij als een vogel voelen
  • Puur rijgenot tijdens het fietsen!

Kijk nu of Uniek Sporten Uitleen beschikbaar is in jouw omgeving

Selecteer je gemeente

Lekker sportief fietsen met een handbike in de buitenlucht met familie of vrienden, de bossen in, de polders door, jezelf vrij als een vogel voelen. Of een toertocht fietsen, het kan allemaal met de handbike. Puur rijgenot tijdens het fietsen! Houd er wel even rekening mee, dat je je rolstoel niet mee kunt nemen op de bike.

Uniek Sporten Uitleen levert het product op de foto of een vergelijkbaar alternatief. We leveren een zo goed mogelijk passend middel, maar we kunnen binnen de uitleen geen hele specifieke persoonlijke aanpassingen maken. De handbike heeft een maximale draagkracht van 125 kilo.


Selecteer een ander hulpmiddel

Geselecteerd product

Hoe werkt het?

Doe gratis een aanvraag

We nemen contact
met je op

We maken een afspraak
voor een intake

Je kunt gaan
sporten of bewegen

Zij gingen je voor

Sandra

Op de site van Uniek Sporten Uitleen heb ik me aangemeld voor een tennisrolstoel. Al vrij snel werd ik gebeld om een afspraak te maken voor het passen. Dan stemmen ze de rolstoel af op je persoonlijke wensen. Het mooie is dat ze daarvoor gewoon bij mij op de tennisclub langskwamen. Binnen een maand was alles geregeld en werd de rolstoel geleverd. Dat was super.

Tamara

Buurtsportcoach Elsemieke vertelde me hoe ik een sportrolstoel kon aanvragen. Dat was te gek. Binnen twee weken had ik een sportrolstoel die ik een vier maanden gratis mocht uitproberen. De gedachte is dat je door een sporthulpmiddel te lenen, kunt kijken welke sport je leuk vindt en bij je past. Mijn sport heb ik dus gevonden.

Bas

Dan komen ze met zo'n schitterende fiets aan, met iemand die er verstand van heeft om alles uit te leggen en af te stellen. Ik vroeg nog: ‘mag ik ‘m even uitproberen’. Waarop de medewerker van Welzorg antwoordde dat de fiets 4 maanden mag blijven staan. Dat is toch fantastisch! Zo breng je mensen in beweging!

Selecteer je gemeente

Programma van:

Partners: