Direct door naar content

Running Frame aanvragen

 Gratis een sporthulpmiddel lenen

Afbeelding Running Frame

Running Frame

  • Driewielig loopframe zonder pedalen en met een borststeun en stuur
  • Atletieksport waarbij de atleet verschillende afstanden loopt of rent

Kijk nu of Uniek Sporten Uitleen beschikbaar is in jouw omgeving

Een Running Frame is een driewielig loopframe zonder pedalen en met een borststeun en stuur. Het Running Frame is een hulpmiddel om buiten te lopen en te rennen. Frame Running is de atletieksport waarbij de atleet met een Running Frame op een atletiekbaan verschillende afstanden loopt of rent.

Uniek Sporten Uitleen levert het product op de foto of een vergelijkbaar alternatief. We leveren een zo goed mogelijk passend middel, maar we kunnen binnen de uitleen geen hele specifieke persoonlijke aanpassingen maken. De racerunner heeft een maximale draagkracht van 100 kilo en is beschikbaar in de maten S, M en L.

Zij gingen je voor

Sandra

Op de site van Uniek Sporten Uitleen heb ik me aangemeld voor een tennisrolstoel. Al vrij snel werd ik gebeld om een afspraak te maken voor het passen. Dan stemmen ze de rolstoel af op je persoonlijke wensen. Het mooie is dat ze daarvoor gewoon bij mij op de tennisclub langskwamen. Binnen een maand was alles geregeld en werd de rolstoel geleverd. Dat was super.

Tamara

Buurtsportcoach Elsemieke vertelde me hoe ik een sportrolstoel kon aanvragen. Dat was te gek. Binnen twee weken had ik een sportrolstoel die ik een vier maanden gratis mocht uitproberen. De gedachte is dat je door een sporthulpmiddel te lenen, kunt kijken welke sport je leuk vindt en bij je past. Mijn sport heb ik dus gevonden.

Bas

Dan komen ze met zo'n schitterende fiets aan, met iemand die er verstand van heeft om alles uit te leggen en af te stellen. Ik vroeg nog: ‘mag ik ‘m even uitproberen’. Waarop de medewerker van Welzorg antwoordde dat de fiets 4 maanden mag blijven staan. Dat is toch fantastisch! Zo breng je mensen in beweging!

Programma van:

Partners: