Direct door naar content

Courtrolstoel aanvragen

Gratis een sporthulpmiddel lenen

Courtrolstoel

  • Geschikt voor rolstoelsporten zoals tennis, hockey, handbal en basketbal
  • Spelplezier en zitposities verkennen tijdens de uitleen

Kijk nu of Uniek Sporten Uitleen beschikbaar is in jouw omgeving

Spelplezier, kennismaken met courtsporten en zitposities verkennen in een uitleen traject bij Uniek Sporten uitleen gaan prima samen met deze courtrolstoel. Deze rolstoel is geschikt voor racketsporten zoals tennis, padel en badminton. En voor sporten als hockey, handbal en basketbal. De Pointer afgesteld worden voor verschillende wensen met betrekking tot zitpositie, speelposities en spelniveaus. Uniek Sporten Uitleen levert het product op de foto of een vergelijkbaar alternatief. We leveren een zo goed mogelijk passend middel, maar we kunnen binnen de uitleen geen hele specifieke persoonlijke aanpassingen maken. De Court rolstoel heeft een maximale draagkracht van 120 kilo.


Selecteer een ander hulpmiddel

Geselecteerd product

Zij gingen je voor

Sandra

Op de site van Uniek Sporten Uitleen heb ik me aangemeld voor een tennisrolstoel. Al vrij snel werd ik gebeld om een afspraak te maken voor het passen. Dan stemmen ze de rolstoel af op je persoonlijke wensen. Het mooie is dat ze daarvoor gewoon bij mij op de tennisclub langskwamen. Binnen een maand was alles geregeld en werd de rolstoel geleverd. Dat was super.

Tamara

Buurtsportcoach Elsemieke vertelde me hoe ik een sportrolstoel kon aanvragen. Dat was te gek. Binnen twee weken had ik een sportrolstoel die ik een vier maanden gratis mocht uitproberen. De gedachte is dat je door een sporthulpmiddel te lenen, kunt kijken welke sport je leuk vindt en bij je past. Mijn sport heb ik dus gevonden.

Bas

Dan komen ze met zo'n schitterende fiets aan, met iemand die er verstand van heeft om alles uit te leggen en af te stellen. Ik vroeg nog: ‘mag ik ‘m even uitproberen’. Waarop de medewerker van Welzorg antwoordde dat de fiets 4 maanden mag blijven staan. Dat is toch fantastisch! Zo breng je mensen in beweging!

Programma van:

Partners: