Direct door naar content

Aankoppelbare handbike aanvragen

 Gratis een sporthulpmiddel lenen

Afbeelding Aankoppelbare handbike

Aankoppelbare handbike

  • Meer kracht opbouwen en/of uithoudingsvermogen verbeteren
  • Lekker recreatief en sportief fietsen!

Kijk nu of Uniek Sporten Uitleen beschikbaar is in jouw omgeving

De aankoppelbare handbike is ideaal als je meer kracht wilt opbouwen en/of je uithoudingsvermogen wilt verbeteren door middel van recreatief en sportief fietsen. Een slim aankoppelmechanisme waarmee je binnen enkele seconden de bike eenvoudig van je rolstoel kan aan- of afkoppelen. De handbike wordt altijd geleverd in combinatie met een vast frame rolstoel. We stimuleren zo veel mogelijk fysiek bewegen binnen ieders mogelijkheden, daarom gebruiken we altijd een manuele handbike, tenzij dat vanwege fysieke grenzen niet lukt. In dat geval zal onze adviseur een hybride bike inzetten, uiteraard altijd in overleg met jou.

Uniek Sporten Uitleen levert het product op de foto of een vergelijkbaar alternatief. We leveren een zo goed mogelijk passend middel, maar we kunnen binnen de uitleen geen hele specifieke persoonlijke aanpassingen maken. De Quickie Attitude heeft een maximale draagkracht van 100 kg en de Roam maximaal 125 kilo.

Zij gingen je voor

Sandra

Op de site van Uniek Sporten Uitleen heb ik me aangemeld voor een tennisrolstoel. Al vrij snel werd ik gebeld om een afspraak te maken voor het passen. Dan stemmen ze de rolstoel af op je persoonlijke wensen. Het mooie is dat ze daarvoor gewoon bij mij op de tennisclub langskwamen. Binnen een maand was alles geregeld en werd de rolstoel geleverd. Dat was super.

Tamara

Buurtsportcoach Elsemieke vertelde me hoe ik een sportrolstoel kon aanvragen. Dat was te gek. Binnen twee weken had ik een sportrolstoel die ik een vier maanden gratis mocht uitproberen. De gedachte is dat je door een sporthulpmiddel te lenen, kunt kijken welke sport je leuk vindt en bij je past. Mijn sport heb ik dus gevonden.

Bas

Dan komen ze met zo'n schitterende fiets aan, met iemand die er verstand van heeft om alles uit te leggen en af te stellen. Ik vroeg nog: ‘mag ik ‘m even uitproberen’. Waarop de medewerker van Welzorg antwoordde dat de fiets 4 maanden mag blijven staan. Dat is toch fantastisch! Zo breng je mensen in beweging!

Programma van:

Partners: