Fonds Gehandicaptensport maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante informatie over de gehandicaptensport en jouw sportinteresses aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kan Fonds Gehandicaptensport jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan Fonds Gehandicaptensport advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door op ‘OK’ te klikken of door gebruik te blijven van maken van deze website, ga je hiermee akkoord.

OK
Zoeken

Selecteer bovenaan je gemeente voor de specifieke informatie in jouw regio. Het kan zijn dat je gemeente er nog niet tussen staat, omdat Uniek Sporten daar nog niet actief is. De verwachting is dat we in de loop van 2017 in het grootste deel van de gemeenten actief zullen zijn. Door een e-mail te sturen naar info@unieksporten.nl, kunnen we je hiervan op de hoogte houden.​

×

Selecteer hier je gemeente

Uniek Sporten is vernieuwd!

Om jou nog beter te helpen bij het zoeken van jouw Unieke Sport blijven we uitbreiden en vernieuwen. Steeds meer regio’s sluiten zich aan bij Uniek Sporten, selecteer jouw gemeente voor specifieke informatie.

Direct doorgaan naar de website

-
+

Financiën

Financiën

Er zijn verschillende mogelijkheden voor sportaanbieders om financiële ondersteuning te krijgen. Als je hierover vragen hebt, kun je terecht bij de contactpersoon in jouw regio. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van een aantal organisaties waarbij een aanvraag gedaan kan worden. Diverse gemeenten en provincies hebben een subsidieregeling op het gebied van sport. De sportimpuls en het programma Grenzeloos Actief geven sportaanbieders de mogelijkheid om sportaanbod (verder) te ontwikkelen. Ook kun je zoeken in de subsidiedatabase van het Kenniscentrum Sport of op Sport.nl kijken voor algemene informatie rondom financiën, bijvoorbeeld over sponsoring of giften.

Fonds Gehandicaptensport
Sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk maken, dat is waar het Fonds Gehandicaptensport zich voor inzet! Zo worden subsidies toegekend aan verenigingen die aanbod hebben voor mensen met een handicap of hiermee willen starten. Wanneer je je aanmeldt voor de collecte van het Fonds Gehandicaptensport, mag je als collecterende vereniging 25% van de opbrengst zelf houden. Daarnaast kun je een KICI kledingcontainer plaatsen. Hoe meer kleding er ingezameld wordt, hoe hoger de opbrengst voor jouw vereniging en het Fonds Gehandicaptensport.

Overige landelijke fondsen

Selecteer je gemeente
×