Direct door naar content

Bijeenkomst netwerk aangepast sporten MVS

27 november 2018

Bij deze willen we u uitnodigen voor de volgende bijeenkomst “Netwerk aangepast sporten MVS” op dinsdag 27 november

De avond start om 19.30 uur en zal om ongeveer 21.30 uur afgesloten worden. Uiteraard is er tijdens de avond voldoende tijd voor een kopje koffie of thee en om te netwerken. S.C Twist zal ons op deze datum graag ontvangen op hun complex,  Claudius Civilislaan 33B, 3132 JA Vlaardingen.

Langzamerhand beginnen de verschillende partijen elkaar te kennen en ontstaat er al een soort van netwerk. Deze avond willen we d.m.v. een aantal oefeningen en opdrachten het netwerk inzichtelijk maken en proberen deze concreet uit te bouwen en te verstevigen. Wellicht kunnen we een eerste stap maken naar een soort “beursvloer”. (De maatschappelijke beursvloer is een evenement waarbij maatschappelijke behoeftes worden verhandeld. Het gaat om vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin)

We horen graag van u of er iemand vanuit uw organisatie aanwezig kan zijn bij de bijeenkomst “Netwerk aangepast sporten MVS”. U kunt dit doorgeven Monica van Houwelingen via telefoonnummer 06-10 74 47 46 of via de mail m.vanhouwelingen@vtvzhn.nl

Mocht u een bijdrage voor de agenda van deze avond hebben, dan horen we dit graag van u, zodat we kunnen kijken of dit passend is in het programma.

Voor vragen kunt u uiteraard ook contact opnemen. Zijn we iemand vergeten of kent u wellicht nog personen of partijen die u ook graag uitgenodigd zou willen hebben, neemt u dan ook vooral contact op!

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×