Direct door naar content

1 Feb: De Unieke Sportdag 2019

01 februari 2019

Op vrijdag 1 februari organiseert regioloket Uniek Sporten Noordoost Brabant voor haar inwoners de Unieke sportdag 2019. De sportdag is bedoeld voor 'toekomstige' sporters met een beperking en staat in het teken van ‘ontdek je beweegmogelijkheden’!

Gemeenten Oss, Uden, Bernheze, Landerd, Cuijk, Grave, Mill en St. Hubert, Sint Anthonis, Boxmeer zijn onderdeel van het regioloket Uniek Sporten Noordoost Brabant. De sportdag vindt plaats op de Talentencampus in Oss en richt zich op iedereen die wilt kennismaken met diverse aangepaste beweegmogelijkheden zoals handboogschieten, korfbal, goalcha, tafeltennis, dans, voetbal, boccia, fitness etc. Daarnaast kunnen mensen met een meervoudige beperking door middel van samenwerking met Slowcare ook genieten van het sporten op een passende manier.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de diverse doelgroepen zoals rolstoelers, auditieve - visuele - verstandelijke of gedragsbeperkingen en chronische aandoeningen. Om die reden wordt er samengewerkt met regionale beweegaanbieders zoals een sportvereniging. Op deze wijze realiseren we een aansluiting naar een beweegoptie in de buurt. Daarnaast kan er een kijkje worden genomen op de sportmarkt waar diverse regionale beweegaanbieders op deze dag de mogelijkheid krijgen om zichzelf op de sportmarkt te presenteren.

Aanmelden?
Als deelnemer kun je er voor kiezen om kennis te maken met het sportaanbod d.m.v. deelname aan maximaal 3 clinics van een half uur. Als dat wellicht te intensief is kun je ook gewoon lekker rondkijken, een beetje van al het aanbod proeven en ook op de sportmarkt kijken waar nog meer sportaanbieders informatie geven over hun vereniging. We gaan er sowieso een leuke en vooral sportieve dag van maken! Meld je daarom nu aan zodat wij een goede inschatting van het aantal aanwezigen kunnen maken. Op de dag zelf binnenwandelen en bij aankomst aanmelden is natuurlijk ook nog mogelijk. 

  • Locatie: Talentencampus Oss (hoofdingang Fitland)
  • Adres: Nelson Mandelaboulevard 22, 5342 CZ Oss
  • Tijd: Ochtenddeel: 09:00 – 12:00 (kinderen – jongeren)
  • Middagdeel: 13:15 – 16:15 (jongeren - volwassenen)
  • Kosten: Gratis

Spread the message
Wij heten tijdens deze sportdag iedereen van harte welkom; (aangepaste) sportteams, dagbestedingen, dagopvang, woongroepen, SO-scholen, zorgaanbieders etc. Deel deze boodschap en neem zoveel mogelijk sportieve vrienden mee! Maar nogmaals vergeet niet van te voren even aan te melden. Tot vrijdag 1 februari! 

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×