Direct door naar content

5e Open NK schaken voor speciale doelgroepen

01 maart 2019

Op vrijdag 1 maart 2019 wordt in Apeldoorn het vijfde Open Nederlands Kampioenschap Schaken voor Speciale Doelgroepen gehouden, het NK-G. Met speciale doelgroepen wordt bedoeld: schakers die scholen voor Zeer Moeilijk Lerenden (ZML) of Praktijkonderwijs (PrO) hebben bezocht.

Alle schakers die het leuk vinden om te schaken tegen andere schakers die ook tot de speciale doelgroep behoren, worden uitgenodigd aan dit unieke toernooi deel te nemen. Er is geen leeftijdgrens.

Het toernooi bestaat uit zeven speelronden. Het speeltempo is 20 minuten per persoon per partij. De indeling is volgens het Zwitserse systeem, zodat iedereen elke ronde een tegenstander krijgt met ongeveer dezelfde score. ’s Middags om 17.00 uur is bekend wie de vijfde NK-G-schaakkampioen van Nederland is!

Hoewel de Koninklijke Nederlandse Schaakbond (KNSB) dit toernooi heeft erkend als officieel NK, hoeft een deelnemer niet per se lid te zijn van een Nederlandse schaakvereniging. Deelnemers van buiten Nederland dienen aan te geven van welke bond of vereniging ze lid zijn.

Het vijfde NK-G heeft plaats op 1 maart van 9.00–17.00 uur, in het Veluws College, Duizendschoon 8, 7322 GZ Apeldoorn. Aanmelden via e-mail naar Harald van Riessen onder vermelding van naam en vereniging (of bond). Aanmelding is mogelijk tot en met 26 februari 2019. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Harald van Riessen: 06-51157912 / riessen@versatel.nl.
 

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×