Direct door naar content

Speciale Voetbaldag in stadion FC Eindhoven

17 april 2019

Op woensdag 17 april vindt de 3e editie van de Speciale Voetbaldag bij FC Eindhoven plaats. In samenwerking met Stichting Speciale Voetbaldagen, Eindhoven Sport en Uniek Sporten Zuid-Brabant wordt deze sportieve middag voor kinderen, 8 t/m 14 jaar, uit het speciaal onderwijs en regionale g-voetbalteams georganiseerd.

Het doel van het toernooi is om sportparticipatie onder kinderen met een beperking, zowel fysiek als mentaal, te stimuleren en tevens om aandacht te vragen voor het belang van sporten voor kinderen van het speciaal onderwijs. De Speciale Voetbaldag bestaat uit diverse voetbalonderdelen die in een circuitvorm worden afgewerkt.

De deelnemers worden verdeeld in zo’n 10 groepjes van ongeveer 6  kinderen per groep, die begeleid worden door één of twee begeleiders.

Het evenement wordt verder ondersteund door gecertificeerde trainers van de organisatie Special Talents, studenten die stage lopen bij Eindhoven Sport en andere vrijwilligers. Deze vrijwilligers worden ingezet bij het begeleiden van de groepjes, het leiden van de spelonderdelen, het enthousiasmeren van de kinderen en het opbouwen en afbreken van de spelonderdelen. Tijdens de Speciale Voetbaldag zijn daarnaast ook enkele selectiespelers van FC Eindhoven aanwezig om de Voetbaldag extra kleur te geven. Een aantal sponsoren hebben ook hun medewerking verleend!

De Speciale Voetbaldag wordt afgesloten met een dankwoord waarbij alle deelnemers een goodiebag ontvangen.

De tribune is de hele middag open voor ouders/begeleiders en belangstellende om zo de voetbaldag ook te bekijken.

Inschrijven:

stage@fc-eindhoven.nl o.v.v. Speciale voetbaldag

Kosten: €2,00 per deelnemer

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×