Direct door naar content

Windmill Cup in Oosterbeek voor alle doelgroepen

Van: 13 juli 2019 Tot: 20 juli 2019

Tennisvereniging OTV in Oosterbeek organiseert tussen 13 en 20 juli de DunoAir Windmill Cup. 's Werelds beste tennissers van 12 tot 14 jaar spelen tijdens deze week een internationaal categorie 1-toernooi. Dit wordt gecombineerd met een rolstoeltennistoernooi voor spelers tot en met 18 jaar.

Toernooi directeur Arjen Knulst hierover: "We proberen dat volledig in het evenement te integreren. Dat is ook een grote wens van één van onze partners, de provincie Gelderland". Vorig jaar was een zeer succesvol jaar met prachtig weer. Het concept van 2018 wordt dan ook grotendeels overgenomen, maar er zullen ook nieuwe aspecten worden toegevoegd. "We focussen meer op site events in het voortraject en tijdens de week. Het tennistoernooi is het allerbelangrijkst, maar voor zoveel mogelijk doelgroepen zullen we evenementen organiseren”, aldus Knulst.

Zo is er op 17 juli van 14:00 tot 17:00 een kidsday. Tijdens deze middag worden verschillende onderdelen aangeboden zoals: tennis, padel, korfbal, inlineskaten, tafeltennis en voetbal.  Aanmelden is niet nodig maar zorg er wel voor dat je 15 minuten voor aanvang aanwezig. Verder is de hele middag gratis!

Op vrijdag 19 juli is er van 16 tot 18 uur een clinic rolstoeltennis voor zowel jeugd als senioren. In samenwerking met de Esther Vergeer Foundation en coach Robin Ammerlaan wordt het een gezellige middag. Ook hierbij is aanmelden niet nodig.

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×