Direct door naar content

Bijzonder Mobiel 4 Daagse

Van: 09 juli 2019 Tot: 12 juli 2019

Van 9 t/m 12 juli 2019 vindt in Meijel de Bijzonder Mobiel 4 Daagse plaats. Deelname is mogelijk met allerlei aangepaste (fiets)vervoermiddelen, handbikes, ligfiets, scoot-mobielen, aankoppelfiets e.d.
Deelnemers komen zoveel mogelijk met een bikemaatje, die kan helpen bij de ADL. Complexere zorg wordt geboden door diverse zorgorganisaties in de regio. Daarnaast zijn er contacten met hulpmiddelenleveranciers.

De routes zijn zoveel mogelijk overal egaal verhard en meer dan 2 rolstoelen breed. Bij het uitzetten van de routes is de veiligheid afgewogen tegen begaanbaarheid en aantrekkelijkheid. In 2019 bied BM4D u per dag een mooie afwisselende route van 30 Km aan. De nadruk ligt op het meedoen, niet op de prestatie. Er zijn geen hoge eisen, meedoen met een scootmobiel is ook mogelijk. Meedelen in de bruisende gezelligheid, meedoen met bewegen. De BM4D hoopt mensen te stimuleren om hun grenzen te verleggen, zowel op sportief als op sociaal gebied.

Wilt u meedoen aan deze mooie activiteit in hartje Peel (driehoek Eindhoven - Weert - Venlo)? Schrijf je dan in op www.bijzondermobiel4daagse.nl! Hier vindt je ook meer informatie.

×

Zoeken