Direct door naar content

Rotary Nieuwegein: 13e Sport- en speldag op Fort Vreeswijk

29 juni 2019

Zaterdag 29 juni a.s. organiseert de Rotaryclub Nieuwegein opnieuw een gezellige sport- en speldag voor kinderen/ jongeren met een (verstandelijke) beperking. Dit jaar zijn we wederom te gast op het prachtige Fort Vreeswijk. Aanvang om 13.00 uur.

Veel kinderen/jongeren met een verstandelijke beperking zitten buiten Nieuwegein op school. Zij hebben hierdoor minder contact met andere kinderen in hun woonomgeving. De sport- en speldag is dé gelegenheid andere kinderen en hun familie te ontmoeten. De Sport- en speldag is een dag voor het hele gezin. Een dag om te genieten én vrienden maken. Een dag voor ontmoeting.

In een gezellige sfeer kan de op 29 juni a.s. weer worden deelgenomen aan diverse sport- en spelactiviteiten. Lekker samen spelen en bewegen! Ieder op zijn eigen manier. Kinderen die niet aan de sportieve uitdagingen willen of kunnen deelnemen, kunnen zich uitleven door te schilderen, te tekenen en te knutselen. Uiteindelijk wordt iedereen kampioen en wordt de dag afgesloten met een heerlijke barbecue.

De Rotaryleden verzorgen deze dag al vele jaren met veel succes. Er zijn voor deelnemers en hun familie geen kosten verbonden aan deze dag. De dag wordt mogelijk gemaakt met hulp van sponsoren.

Aanmelding is mogelijk per email aan:

sportenspeldagrotarynieuwegein@gmail.com

Voor meer informatie kan - na 18.00 uur -  contact worden opgenomen met Yvonne de Haan 06-51282033.

Terug naar agendaoverzicht

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×