Direct door naar content

3e editie Special Sports Event

15 september 2019

Na twee succesvolle sportdagen in elst volgt er ook dit jaar een derde editie. De derde sportdag gaat plaatsvinden op zondag 15 september 2019 van 10.00 - 13.30 uur met weer een geweldig programma. 

Opnieuw is het doel om jong en oud met een beperking kennis te laten maken met sport, maar ook sportverenigingen kennis te laten met sporters met een beperking. De deelnemers kunnen verschillende sporten beoefenen zoals, voetbal, hockey, tennis, basketbal en nog veel meer. Alle sporten die gepresenteerd worden kunnen door mensen met een beperking in de regio beoefend worden.

De sportdag vindt plaats op Sportpark De Pas, de Pas 3 in Elst dat wederom een feestelijke aankleding krijgt. De organisatie streeft er ook weer naar om een sportcoryfee aan te trekken om de deelnemers nog enthousiaster te maken. Extra aandacht zal worden besteed aan het vervoer van deelnemers en begeleiders van en naar huis. Dus is het vervoer een probleem? Dit jaar kun je ook weer worden opgehaald en thuisgebracht, mits je dit vooraf laat weten. 

Meer informatie? 
Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met de organisatie via de website van het Special Sports Event of telefonisch via 026-3523850.

Terug naar agendaoverzicht

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×