Direct door naar content

Sportdag Onbeperkt Sportief in gemeente Lochem

26 september 2019

De Sportdag Onbeperkt Sportief wordt donderdag 26 september van 10.00 uur tot 13.00 uur gehouden. Deze keer is voetbalvereniging Witkampers uit Laren gastheer van dit sportieve evenement.

De sportdag is bedoeld om mensen met een fysieke of verstandelijke beperking, maar ook mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt letterlijk in beweging te krijgen. Verder worden deelnemers uitgenodigd die vanwege hun oudere leeftijd niet meer makkelijk aan kunnen sluiten bij een sportvereniging. Op deze sportdag kunnen deze mensen kennis maken met diverse sporten die worden aangeboden.

Dit evenement wordt georganiseerd als onderdeel van de Nationale Sportweek die van 20 t/m 29 september in het hele land wordt gehouden. De Lochemse Sportraad heeft hiervoor de handen in een geslagen met Circulus Berkel/BOB, de Lochemse Hockeyclub, Zorggroep Sint Maarten (locatie Gudula Lochem), Beweeggroep Marita en Voetbalvereniging Witkampers. Samen hopen ze op deze manier mensen in bewegen te krijgen, met als doel om de deelnemers een dag vol plezier en sportiviteit te bieden, die de gezondheid, sportiviteit en het beweeggedrag van de deelnemers moet bevorderen. Het doel is ook om kennis te maken met verschillende sportaanbieders en verenigingen.

Na de sportieve activiteiten wordt de dag om 12.30 uur afgesloten met een gratis lunch! Er zijn al diverse organisaties en instellingen benaderd voor deelname, maar ook op individuele basis kan worden meegedaan aan de Sportdag.

Voor meer informatie kan contact gezocht worden via e-mail: lochem@unieksporten.nl

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×