Direct door naar content

Johan Cruijff Open Dag 2019

18 september 2019

Tijdens de Open Dag op woensdag 18 september 2019 wordt het Olympisch Stadion omgebouwd tot een waar sportparadijs voor kinderen met een beperking. Zo geven we hen in slechts één middag de kans om heel veel verschillende sporten te beoefenen en uit te vinden welke sport bij hun past. Ons doel is zoveel mogelijk jeugd blijvend enthousiast maken voor sport.

Zo kunnen kinderen deelnemen aan rolstoelbasketbal, handboogschieten, flag football, schermen, judo, kickboksen, tennis en nog veel meer andere sporten. Ook ligt er een rolstoelparcours en zijn er diverse springkussens. Een middag vol vermaak, waarop alle kinderen mét, maar ook zonder beperking welkom zijn.

Cultuur@CruyffCourts 
Dit jaar is er een speciaal onderdeel tijdens de Open Dag. Op het voorplein van het Olympisch Stadion is het namelijk mogelijk om culturele workshops te volgen zoals beatbox, breakdance, zang en nog veel meer. De workshops vormen onderdeel van het project Cultuur@CruyffCourts, wat we hebben opgezet in samenwerking met het Jeugdfonds Sport & Cultuur, om de verbinding tussen sport en cultuur te leggen. 

Speciale vervoersregeling
Ook dit jaar is er een speciale regeling voor het vergoeden van vervoer, zodat iedereen naar het Olympisch Stadion kan komen. Lees hier meer over de voorwaarden. 

Cruyff Foundation Open Dag 2018
De 18e editie van de Open Dag was weer een groot succes. Onze ambassadeur Soufiane Touzani heeft een geweldige aftermovie gemaakt.

Wil jij je aanmelden voor de Cruyff Foundation Open Dag 2019? Ga dan snel naar de website!
https://www.cruyff-foundation.org/activiteiten/evenementen/eigen-evenementen/open-dag

Terug naar agendaoverzicht

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×