Direct door naar content

Herfst Snowboardlessen van de Mentelity Foundation

Van: 11 september 2019 Tot: 20 november 2019

De Mentelity Foundation organiseert in samenwerking met NSGK en Fonds GehandicaptenSport snowboardlessen, snowboardclinics en snowboardcamps, zodat kinderen en jong volwassenen met een lichamelijke uitdaging samen met hun gezin kennis kunnen maken met wintersporten.

In de herfst en lente organiseren wij 2 blokken van 10 snowboardlessen. Deze lessen worden gegeven in Snowworld Zoetermeer en Snowworld Amsterdam (Snowplanet). Tijdens deze lessen krijg je als deelnemer persoonlijke begeleiding om je het snowboarden aan te leren of je techniek te verbeteren. Ouders houden wij bewust op de achtergrond tijdens deze les omdat wij hebben gemerkt dat kinderen veel opener worden als ze niet worden afgeleid. Ouders kunnen wel vanuit het lekkere warme restaurant kijken naar hun zoon of dochter die geniet van de sneeuw!

Lesmomenten woensdagen Spaarnwoude van 17:00-19:00
September: 11, 18, 25
Oktober: 2, 9, 16, 30
November: 6, 13, 20

Wil je graag een keer meedoen met een van onze lessen? Neem dan contact op met merijn@mentelity.org.

Koop nu je losse les of abonnement
Het is mogelijk losse lessen te boeken voor €49,- per les (inclusief 2 uur baantoegang SnowWorld/Snowplanet + snowboardschoenen en snowboard). Ook bieden wij 4 verschillende abonnementen aan voor diegene die van plan zijn vaker te komen. Lessen en abonnementen zijn hieronder te boeken.

Klik hier om naar de abbonementen te gaan

NIEUW: voor €999,99 koop je nu 20 lessen en krijg je daarbij de premium deal Mentelity Games ter waarde van €600,- bij! Voor meer informatie over de Mentelity Games: Klik hier!

Daarnaast organiseren wij een aantal Snowboard Fun Dagen per jaar. Hier kunnen kinderen en jong volwassenen met een uitdaging samen met de andere leden uit het gezin kennis maken met de voordelen van wintersporten. Ook worden kinderen en hun ouders voorgelicht over de mogelijkheden voor lessen op de banen in Nederland of deelname aan georganiseerde reizen naar de sneeuw. Houd de website en Facebook in de gaten wanneer de volgende weer is!

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×